معرفي واحد |
ابراهيم مهـدوي
كارشناس امور تغذيه و رژيم درماني شرح وظايف: - مطالعه و ارزشيابي غداها و خوراكي هاي بومي و محلي با توجه به عادات غذايي مردم - مطالعه و تدوين برنامه هاي مربوطه به هماهنگ ساختن امور تغذيه به منظور جلوگيري از كمبودها و يا اشكالات ديگر - جمع آوري آمار و اطلاعات در مورد تغذيه و مواد غذايي - تنظيم برنامه هاي هفتگي، ماهانه و فصلي براي تهيه و سرويس غذا - نظارت بركار و آموزش كاركنان تحت سرپرستي - سرپرستي و نظارت برتهيه و نگهداري، پخت، توزيع و مصرف غذا با توجه به اصول بهداشتي و رژيم غذاها و بادرنظر گرفتن مقررات بيمارستان - نظارت برانتخاب ، سفارش، تحويل، نگهداري موادغذايي خام و نظارت بر بهداشت موادغذايي و ارائه خط مشي در زمينه تغذيه و خدمات غذايي - پيشنهاد انجام آزمايشات لازم از مواد غذايي خام و پخته - درخواست لوازم مورد نياز آشپزخانه - انجام ساير امور در زمينه شغل مورد تصدي طبق دستور مقام مافوق |
1395/12/01 |